Gecertifeerde trainingen

Vétérinexpo is ook een jaarlijkse bijeenkomst van de wereld van diergezondheid die u in staat stelt deel te nemen aan diverse trainingen die gecertificeerd zijn met het PFCC. Voor de editie van 2024 heeft de S.G.E.M.V. VZW, in samenwerking met Formavet VZW, een erkende organisatie, besloten u een gevarieerd en volledig herzien programma aan te bieden.

De verschillende trainingssessies zullen betrekking hebben op de sectoren huisdieren, vee, paardengeneeskunde, voedselveiligheid, en tenslotte, een nieuwigheid van dit jaar, het anticiperen op conflicten. Bij deze modules zullen vooraanstaande trainers en klinische deskundigen in specifieke disciplines worden betrokken. Eén van hun belangrijkste doelstellingen zal zijn: het koppelen van de theoretische en praktische aspecten van de verschillende onderwerpen die tijdens deze interactieve trainingen worden behandeld.

Het volledige programma is beschikbaar onder het gedeelte “Training Program” op onze website (www.sgemv.be) en op de website van Formavet (www.formavet.be). Het traningsprogramma voor veterinaire assistenten zal de komende maanden beschikbaar zijn. De registratieformulieren voor de verschillende modules zijn toegankelijk via het “Training & Registration Rates” deel op de websites.

Namens het hele team wensen we u een instructieve training toe en hopen dat deze aan uw verwachtingen voldoen. U kunt altijd bij ons met uw vragen aankloppen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Florent Dethier voor meer informatie op het volgende e-mailadres: vicepresident@sgemv.be.

Hier vindt u het volledige programma van onze gecertificeerde trainingen met PFCC die georganiseerd zullen worden tijdens de beurseditie 2024.

Het trainingsprogramma voor dierenartsen voor deze editie van Vétérinexpo is nog niet afgerond; de registratie is dus nog niet open!

Onze opleidingen worden in het Frans gegeven.

Voor al uw vragen, aarzel niet en contacteer de verantwoordelijke voor het trainingsprogramma Florent Dethier op het volgende adres: vicepresident@sgemv.be